Радио Мелъди | Radio Melody Online

Добавено от amrum в 02/09/2014 | 02:21


Radio Melody Online






Радио Melody, заедно с още пет радиостанции, е част от BTV Radio Group – медийна група, подслоняваща се под шапката на BTV Media Group. Радиото излъчва на честота на територията на гр. София.

Форматът е Soft Adult Conterporary, с което насочва интереса към себе си на широк кръг аудитория. Залагайки на най-нежното, мелодично и интелигентно звучене на добре познати класически български и световни поп хитове в мелъди стил от последните няколко десетилетия, Радио Melody е предпочитана радиоспирка за една привилегирована група интелигентни хора, ценящи доброто настроение, ненатрапващата се първокачествена музикална палитра и релаксацията.

Програмната схема на радиото умишлено не включва водещи, тематични и актуални предавания, безцелно и излишно говорене. Целите залагат на прецизна селекция класна, разпознаваема и обичана музика и излъчването на кратки информационни емисии на всеки час.

В не съвсем празното поле на тази радиониша, Мелъди притежава две същностни преимущества в сравнение с конкурентите си: от една страна е изключително богатото музикално разнообразие, а от друга – докосването до впечатляващите евъргрийн песни от световната и родна музикална сцена.

Официален сайт на Радио Melody