Начало » , » Радио Катра FM | Radio Katra FM Online

Радио Катра FM | Radio Katra FM Online

Добавено от amrum в 05/09/2014 | 04:11


Radio Katra FM Online

Катра FM излъчва на честоти за територията на Пловдив и прилежащите му райони. Това е първата радиостанция за съвременни денс хитове, в продукциите на която участие взимат множество клубни диджеи, радиопродуценти, музикални редактори. По Катра FM, освен да чуете най-актуалните и свежи парчета с модерно звучене, можете да се информирате за всички новини и предстоящи събития в музикалния свят.

Целевата група е по-младата и активна част от населението на възраст между 15-40 години, а успехът на радиопрограмата може да бъде красноречиво посочен: предвид обстоятелството, че става дума за регионална станция, социологическите изследвания сочат, че Катра FM достига до впечатляващо голяма 750 хилядна аудитория. Според други проучвания радиостанцията е предпочитана за таргет групата на възраст между 18 и 29 години и сред активните работещи със среден и по-висок месечен доход.

Освен всичко това Катра FM е и най-слушаната родна радиостанция онлайн. Над 6500 са уникалните седмични посещения и регистрирани слушания през интернет. Непрестанен организатор, съорганизатор и участник в най-вълнуващите концерти, музикални събития и партита за град Пловдив.

Официален сайт на Katra FM