Radio Star FM - Online

Добавено от amrum в 29/08/2014 | 02:15
Radio Star FM е сравнително ново радио, което стартира излъчването си през пролетта на недалечната 2008г. на територията на всички по-големи градове в страната. Понастощем повечето честоти са прехвърлени към друго радио, като излъчването в момента е само за градовете София и Варна, както и онлайн.
Radio Star FM предлага на слушателите и ценителите на рок музиката пълна палитра от истински, класически рок за мечтателите, хората, които не следват модели и правила, бунтарите, различните, автентичните, откровените, за принадлежащите към една определена „кръвна група”.
Всъщност Star FM днес е не просто радио, а привилигирована среда за една не толкова широка аудитория – за харесващите, както хард рока в лицето на светила като Metallica, така и по-нежната и чувствена музика на Beatles и Bob Dylan; за хората, за които музиката на AC/DC, Pink Floyd, Queen, Deep Purple и Rolling Stones не е просто предпочитание и занимание през свободното време, а е начин на живот и изразяване. Star FM е общност и място за споделяне на себе си.
Официален сайт на Radio Star FM