Radio Fresh Online

Добавено от amrum в 29/08/2014 | 04:54
„Хитовете днес!” можете да чуете по Радио Fresh – най-свежото радио в България. С приоритетна насоченост към целевата аудотория на младите хора на възраст между 15 и 35г., Радио Fresh се излъчва не само на територията на цялата страна, но и онлайн, както и с приложенията за мобилни телефони за Android и iPhone.

Форматът на радиото е CHR – съвременни поп, денс, хип хоп и R’n’B радио хитове от българската и световна музикална сцена, към които едва ли има млад човек, който би останал безразличен. Освен тях, в ефира на радиото слушателите могат да се информират за най-вълнуващите игри и промоции, важните и свежи музикални събития, да чуят интервюта с актуални изпълнители и новини от областта на шоубизнеса у нас и по света.

Сутрините с Fresh са винаги очарователни, провокативни и забавни с „блондинките” Надя и Калина, работният ден е прекрасен и усмихнат с „Fresh следобед” с Тео, а най-досадното задръстване на път за вкъщи се превръща в удоволствие с “Power Request” и Цвети. Не са за изпускане и Fresh Top 30 и слушателският чарт Топ7, които допълнително ще внесат висока доза добро настроение и забавление дори в най-скучния или напрегнат ден.
Официален сайт на Радио Fresh