Радио Фокус | Radio Focus Online

Добавено от amrum в 23/08/2014 | 16:05
„Фокус” е първата частна информационна агенция в България, предлагаща на слушателите си актуални, адекватни и достоверни новини от политическия, социален, културен, икономическия и спортен живот в страната и по света.

В 24 часовото поле на излъчване на радиото, новинарските, публицистични и аналитични излъчвания чудесно се комбинират с богато и интелигентно музикално многообразие според най-различните вкусове и предпочитания на слушателската аудитория.

Отразявайки дневния ред на новинарските емисии на всеки 30 минути, „Фокус” винаги има готовност за преки включвания, коментари и анализи по ексклузивни въпроси от местен, регионален, национален и световен характер. Това прави информационната агенция предпочитана станция за широк диапазон радио слушатели, както и надежден източник на информация за множество други печатни, електронни и телевизионни медии.

Високото професионално ниво, големият кадрови ресурс и непрекъснатата насоченост към нуждите и търсенията на слушателите, превръщат радио „Фокус” в постоянен спътник и предпочитана радиоспирка за работния ден и незаетото с ангажименти време на аудиторията.

Освен на български, „Фокус” излъчва и на английски език, а от няколко години притежава и лиценз за радиоизлъчване на територията на Република Молдова.
Уебсайт на Радио Фокус