Radio FM+ Online

Добавено от amrum в 23/08/2014 | 15:38
Радио FM+ е първото частно радио в България, стартирало излъчване през далечната есен на 1992г., което постепенно се разраства до национален ефир и днес достига до стотици хиляди радиослушатели с честоти в 16 български града.
Насочеността на програмата е към една доста широка целева аудитория – съвременни млади и по-възрастни хора, характеризиращи се с обхватни и привлекателни от маркетингова гледна точка демографски показатели.
С активната си гражданска позиция, непрестанно организираните и котирани каузи и кампании в обществена полза, днес FM+ е не просто радио, а институция, ползваща се с високо социално доверие и признание.
Слоган на радиото е „Винаги най-добрата музика”. Предлагайки на слушателите си внимателна селекция от съвременни хитове и вечни ретро парчета на последни 5 десетилетия, FM+ има голям принос за развитието на модерната, интелигентната култура у нас.
Позитивността тук е запазена марка. От сутринта, през целия останал ден и вечер, вкъщи, в офиса, в колата или където и да е било другаде, можете да бъдете сигурни в едно: най-обичаните, познати и атрактивни лица от шоубизнеса в България са в ефира на FM+, за да внесат ударна доза приятно настроение, забавление, искрен смях и свежест, съчетани с най-добрата и обичана от всички музика.
Официален сайт на Radio FM+