Начало » , , » Дарик радио | Darik Radio Online

Дарик радио | Darik Radio Online

Добавено от amrum в 23/08/2014 | 14:25
С повече от 20 години история, днес Дарик е едно от най-предпочитаните, авторитетни и слушани частни радиа в национален ефир. То се ползва с висок толеранс от страна на радиослушателите, благодарение на изграденото доверие, висок праг на познаваемост и модернистична визия – резултат от мащабното разнообразие от тематични предавания и гости, високият професионализъм на водещите, наситеността от изненади и предизвикателства към аудиторията.

Дарик задоволява необходимостта на слушателите от висока доза достоверна информация, аналитичност, динамика и забавление. Без значение дали става дума за новинарски емисии, ексклузивни включвания по актуални теми, внимателна селекция музикално-развлекателни изпълнения, излъчвания на живо на спортни и други събития или политически, икономически, културни и социални дебати, Дарик предлага на слушателската си аудитория мултиплатформена среда с първокласно качество на информацията 24/7. В добавка на всичко това е високата социална ангажираност, както и възможността за добра обратна връзка между слушателите (чрез включвания на живо в ефир) и радиото.

Въобще не би било пресилено, ако кажем, че Дарик минава далеч над еднотипните радиопредавания и масовата култура, за да предложи едно наистина впечатляващо многообразие от качествен интелектуален продукт, който е адекватен, модерен, креативен, навременен, изпреварващ, динамичен, непрекъснато развиващ се, положителен.
Официален уебсайт на Дарик радио