bTV Radio Online

Добавено от amrum в 23/08/2014 | 14:00
BTV Радио е най-новото радио, излъчвано на територията на София, което почива под шапката на BTV Media Group и едноименната телевизия и подслонява на едно място по-голямата част от новините, актуалните предавания и развлекателните шоута, които могат да бъдат гледани в телевизионния ефир на BTV и BTV Action: „Шоуто на Слави”, „Нека говорят”, „Преди обед”, „Търси се”, „Тази сутрин”, „Зона спорт”, авторски продукции и т.н.

Всъщност BTV Радио е отклик и опит за удовлетворяване на потребителските търсения и нужди на младата и активна част от населението, чието ежедневие е изключително динимизирано. С този сравнително нов, но вече успешен, проект, BTV като медия, утвърждава лидерските си позиции, достигайки до още по-широк кръг от аудитория и чрез трите възможни платформи: телевизия, интернет и радио.

Желанието и наличието на абсолютна, навременна, полезна и адекватна информираност на населението дори и във време и на места, на които достъпът до телвизия и интернет е ограничен – при пътуване, през работния ден и т.н., превръщат BTV Радио в най-удобния и лесен вариант за достъп до редовната програма на медията.
Уебсайт на bTV Radio