Начало » , , » БНР Хоризонт | BNR Horizont Online

БНР Хоризонт | BNR Horizont Online

Добавено от amrum в 17/08/2014 | 15:30
Програма „Хоризонт” на БНР е с подчертано информационен и, в сравнително по-слаба степен, музикален характер.
Информацията, която програмата предлага на читателите си, по дефиниция е значима, актуална, навременна и сигурна. Благодарение на екипа от професионалисти, сред които доказани и бележити журналисти като Калина Андролова, Петър Волгин и т.н., „Хоризонт” не просто информира, но и анализира важните обществено-политически, културни и други процеси в България и по света по адекватен начин и е непрекъснато цитиран източник от други познати и утвърдени печатни и електронни медии в страната.

На тази база програма „Хоризонт” отдавна се ползва с висок праг на доверие от страна на твърде широк кръг от аудитория радиослушатели, които знаят, че 24/7 могат да разчитат на навременни и достоверни съобщения, коментари, интервюта и т.н.

Сред най-емблематичните предавания в ефира на „Хоризонт” са „Деконструкция” с Петър Волгин, излъчвано в съботните дни от 12:15 до 14:00h и „Неделя 150”.

Новинарският поток на радиото се излъчва на всеки час, като винаги има възможност за допълнителни включвания за кратки коментари и изявления по ексклузивни теми. В програмната схема са включени и кореспондиращи с цялостния облик на информационния поток ненатрапващи се, забавни музикални блокове, излъчващи изпълнения от народното пеене и джаз и поп световната музика.
Официален сайт на Българското национално радио