Радио 1 | Radio 1 Online

Добавено от amrum в 19/08/2014 | 14:52
Radio 1 е първото и към момента най-предпочитано радио в България, в чиято плейлиста влизат най-любимите световни хитове от последните пет десетилетия. Мекото и ненатрапващо се звучене, удачната селекция на най-харесваните музикални изпълнения, огромното разнообразие от музиканти и парчета от световната рок и поп култура и актуалната класика, правят Радио 1 уникална програма с насоченост към изключително широк кръг слушатели и нееднородна целева група.

Форматът на програмата е подходящ за слушане, както през време на работния ден, така и за минутите на отдих и почивка, пътуване с колата и т.н.; както за младежи на възраст 20-25 години, така и за възрастни. Благодарение на това, днес Радио 1 се радва на изключителна приемственост и се утвърждава като предпочитана радиостанция сред най-разнообразна аудитория.

Проучвайки внимателно музикалните и стилови предпочитания на слушателите си, радиото винаги е в готовност да откликне на новите търсения, внасяйки елементи на алтернативност, но същевременно с това, непроменяйки цялостната начална концепция за меко и мелодично, нежно и хармонично звучене.
Официална интернет страница