Начало » » Радио 1 Рок | Radio 1 Rock Online

Радио 1 Рок | Radio 1 Rock Online

Добавено от amrum в 19/08/2014 | 14:17
Radio 1 Rock е най-предпочитаното радио от почитателите и слушатели на рок музика в България. В плейлистата му влизат хитови албумни парчета и сингли на най-известните музиканти от близката история и съвременността.

Сред емблематичните и обичани изпълнители, чиято музика ежедневно бива възпроизвеждана в ефира на радиото, са Europe, U2, Helloween Bon Jovi, AC/DC, Scorpions, Guns&Roses, Poison, Deep Purple, Def Leppard, Aerosmith и актуални рок музиканти като White Stripes, Coldplay и т.н.

С умелият разбор на хитове и изпълнители, програмата на Radio 1 Rock се насочва не само към любителите на сравнително тясната музикална ниша – рока, но и към радиослушателите с афинитет към по-класическото и мелодично звучене на непреходните световни парчета от последните няколко десетилетия.

Освен всичко това, радиото сътрудничи за провеждането на най-вълнуващите и незабравими концерти на родна почва на забележителни световни и родни рок звезди. А като бонус и признание към слушателите си подарява множество билети и други атрактивни награди, свързани с най-добрите събития от рок музиката в България.
Официален уебсайт